torsdag 3. november 2011

November

Så er det blitt november igjen, og her kommer noen bilder fra dagens rusletur i hagen:
Det store lønnetreet har mista mesteparten av bladene sine nå, men de som henger igjen er glødende gule. Og den gamle prestegårdsrosa kan fortsatt vise fram noen blader i vakre høstfarger.
For ikke å snakke om høstastersen, som stadig åpenbarer nye blomster...

3 kommentarer:

Maria sa...

Den astersen er fenomenal! Den lyser her også, omtrent i samme farge som den du viser bilde av. Lurer på om det er bare den? Eller om det går an å så seg til spennende nyanser om man bare har litt tålmodighet?

Mariann sa...

Flotte bilder av høstløv! Så bra at astersen holder ut fremdeles. Det har jo vært utrolig mildt over stort sett hele landet nå. Vi hadde nesten 18 grader i går og 17 i dag, før regnet kom.
God helg!

ToneM sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer, Maria og Mariann!
Ja, denne høstastersen er utrolig vakker! Jeg fryder meg stadig over nye blomster som titter fram. Jeg kjøpte planten på det lokale plantesenteret en seinsommerdag for atskillige år sia. Da sto den med blomster. I år er faktisk første gangen den har blomstra her i hagen.
Vet ikke om det går an å få tak i frø av denne. Men det finnes jo forskjellige frømix av asters også, så kanskje man skulle prøve? :-) Riktig god helg til dere begge!