tirsdag 21. juni 2011

LewisiaPraktlewisia og plommelewisia blomstrer nå i hagen...

7 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Åh.. hos meg er det bare ugras, men i morgen er det ferie!!

Parkvegens Hageglede sa...

Nydelige Lewisia. Hos meg råtner de fort. Prøver å finne en plass der de overlever vinteren.. de er jo virkelig en ønskeplante.

Hans HB sa...

Flott - flott - flott. Disse er vel kommet nå nylig??
Ha en fortsatt fin kveld!

ToneM sa...

Takk for hyggelige kommentarer begge to. Jeg har nok også mista noen lewisiavarianter opp igjennom årene, spesielt gjelder dette mine selvsådde praktlewisia. De to som er avbilda i bloggen min kjøpte jeg på stedets plantesenter for ikke så mange år sia.
Til Steinkjerringa: Her er det også ugress i massevis, og det samme er tilfelle i mammas hage. Hadde håpa på å få røska litt rotugress i løpet av "rotlausuka" (som er uka før St. Hans), men innser at det nok blir vanskelig å få til dette nå i innspurten.
God sommer og ferie til dere begge!

ToneM sa...

Takk for hyggelig kommentar til deg også, Hans. Jeg har hatt begge disse lewisiaplantene i to - tre år, tror jeg, men de var ikke begynt å blomstre da du var her. :-)

Mariann sa...

Så fine lewisia. Jeg har klart å få frem noen praktlewisia fra frø. To sorter har blomstret i år. Håper de klarer seg her videre.

ToneM sa...

Takk for hyggelig kommentar til deg også, Mariann!
Planter fra egensådde frø er ekstra spennende, for da vet man ikke på forhånd hvilke varianter som kan dukke opp. Lykke til videre med dine lewisia!