søndag 7. februar 2010

Hvor blei det av matfatet?


Sånn så det ut på foringsplassen i dag tidlig.
Det er neimen ikke lite snø som har falt i løpet av natta.Og stakkars småfuglene så temmelig desorienterte ut, som om de tenkte:
Hvor i all verden er det blitt av matfatet?

9 kommentarer:

Frøya-Heidi sa...

Flotte bilder av fuglene. Den grønngule, er det en grønnsisik?

Her holder snøen på å smelte/regnebort. Veiene er bare isholk. Kan ikke si jeg liker det så særlig. I sær fordi det er meldt kulde igjen.

Hans HB sa...

Flotte bilder med klare og sterke farger. Regn og sludd her....meldt det samme de nærmeste dagene og...

Anonym sa...

Ikke så enkelt når alt snør ned, nei.

Miamaria sa...

Enda flere flotte bilder!

ToneM sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Til Frøya-Heidi: Den grønngule fuglen på bildet er en grønnfink. Ikke så lett å se det når man ser den forfra.

BirtH sa...

Nydelige bilder! Jeg blir så glad når jeg ser dompap! Det må være en hann du har bilde av her? Hvorfor er det sånn i fugleverden at det er hannen som har de fineste fargene? Du som er fugleekspert vet vel som det er en entydig "regel"? Jeg vet at dompapp er en Pyrrhula pyrrhula :-)

Mari sa...

Fine bilder. Fargene kommer veldig godt fram med den nøytrale bakgrunnen! Her i garden går det mest i kjøttmeis, men jeg har hørt dompappen rundt husa så jeg håper at jeg får se den også :)

Berit sa...

Å, kjenner jeg deg rett så var du vel framme og kosta vekk snøen fra matfatet! Men det ble skikkelig fine bilder av de stakkars sultne.

ToneM sa...

Jo da, den siste tida har det vært mye snømåking på foringsplassen!
Det er så trivelig å møte de små hver eneste morgen, og spennende å se om maten fra i går fortsatt er tilgjengelig. Til BirtH: Jeg veit nok heller ikke hvorfor hanfuglene alltid er de flotteste og mest fargerike. Men kanskje finnes det en legende som beskriver og forklarer dette. :-)
Jeg synes også at dompaper er spesielt vakre fugler! Akkurat nå er jeg også spent på å se om sidensvans og gråsisik vil dukke opp om ikke altfor lenge.