lørdag 20. august 2011

Den gamle og så den nye tid...

Som nevnt i forrige innlegget mitt, starter vi opp i en heilt ny skole denne høsten.
Samtidig med skolestart for elevene, starter rivinga av gammelskolen for fullt.
I går fikk jeg mulighet til å ta en siste runde rundt i skolebygget som har vært min arbeidsplass i meir enn 30 år. Det kjentes både trist og vemodig, men samtidig nødvendig - og også litt godt. :-)


De første to bildene viser biblioteket på gammelskolen, etterat esker med bøker + diverse hyller og møbler er flytta over i nybygget. :-)


Her har vi vært, i vel 43 år. Nå går det mot slutten for gammelskolen. Vi har tømt hyller, skap og rom, og så beveger vi oss ut døra, over skoleplassen og inn i den flotte, nye skolen som står klar til å ta i mot oss og nye generasjoner. :-)Dette er både spennende og flott, og jeg må bare ærlig innrømme det: Jeg gru-gleder meg skikkelig til elevene kommer på mandag- og til det nye skoleåret!

3 kommentarer:

Hilde sa...

Lykke til med skolestart på mandag. Jeg har syret og ordnet for å så skikk på mitt klasserom i den 110 år gamle skolebygningen vi holder til i, men nå er det klart, og mie 2. klassinger kan bare komme. Rart å bytte skolebygg - vi er total renovert, og jeg fant ikke frem i starten når de endret alt, men man venner seg til alt.
HIlde

livhelga sa...

KJenner at jeg fikk skikkelig ondt i magen med tanke på at skolen med sine minner skal bort. Det må være enda rarere for deg som har hatt det som arbeidsplass lenger enn meg

ToneM sa...

Takk for hyggelige kommentarer, begge to! I mårra starter en ny epoke for oss. Ha en flott skolestart dere også!