torsdag 2. juli 2009

Humla suser

Disse to humlebildene tok jeg i hagen i kveld. Jeg trodde lenge at humle = humle, dvs. at alle humler er like. Men slik er det jo ikke, bare se på disse bildene. :-)

5 kommentarer:

BirtH sa...

For meg ser det ut som de har forskjellig farge. Har du funnet en forklaring på det?

HansHB sa...

Hei og takk for kommentar. Jada det er en plante fra deg hvor humla og admiralen møttes i...Er utafor nett på Teigen, derfor sporadisk her inne. Bildene legges ut automatisk etter en timeplan. Det ser ut til å funke det!
Og deilig med sol her i Trøndelag...Sees vi kanskje i Oslo??

ToneM sa...

Til BirtH: Det finnes visstnok over 30 humlearter i Norge. Mine avbildede humler er muligens ei åkerhumle + ei hagehumle.

ToneM sa...

Til Hans HB: Her er det stort sett oppholdsvær, sol innimellom + bitende kald nordavind. Vi skal en snartur sørover etterhvert for blant annet å hente siste rest av et flyttelass. Om vi er samtidig i Oslo, må vi jo få til å treffes. :-)

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風