onsdag 25. mai 2011

Fleire blomster...Men det er jo ikke bare aurikler som blomstrer i hagen akkurat nå... Her er noen bilder av: Trillium, bispelue, brun soleihov, oransje knappsoleie og sibirvalmue med store knopper.

Jeg gleder meg spesielt til valmuene begynner å blomstre. De dukka nemlig plutselig opp i et ugressområde mot vegen, og jeg aner ikke hvor de kommer fra. Men knoppene ser sterke og frodige ut, og det blir spennende å se hvilken farge blomstene har.


3 kommentarer:

Berit sa...

Brun bekkeblom har jeg ikke sett før. Interessant!
Jeg er helt nazi når det gjelder sibirvalmuene - alle unntatt de hvite utryddes. Men av orientvalmuene har jeg diverse farger, der prøver jeg bare å luke vekk de som viser seg å være oransje.

Mariann sa...

Trilliumen var virkelig flott. Fantastisk mange vakre aurikler og primula du viser bilder av i de to forrige innleggene.

ToneM sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Jeg liker også den brune bekkeblomen. Jeg kjøpte en plante av Magnar for noen år sia, og det ser ut som den har funnet seg bra til rette her. Trilliumen kommer også fra Magnar. Jeg har andre trillium også, men de vil ikke blomstre, skjønner ikke hva som er feil. Jeg har dessverre mista mange av de spesielle orientvalmuene mine i løpet av de siste åra. Men i motsetning til mange andre er jeg også glad i sibirvalmuer, de minner meg om barndommens hage. :-)