lørdag 31. januar 2009

Vår i lufta?

Vi har mildvær nå om dagen, termometeret viser faktisk i blant noe bortimot nordnorske sommertemperaturer, dvs. 6 og 7 plussgrader.
Og dette gav meg selvfølgelig en skikkelig inspirasjon på handlerunden i dag. :-)
Det resulterte i at jeg kom heim med følgende: Et par seilerstøvler (på mitt språk: hagestøvler). En sekk med skjellsand og 3 pakker frø fra Brøderna Nelsons: Blomkarse, stemor + en breiskolm eller flatbelg (staude).
Så nå ligger alt til rette for at såsesongen i heimen skal starte i helga...

4 kommentarer:

Miamaria sa...

Hvor hen er det de har fått inn frø? Var innom Iversen i går og Plantesenteret i dag og de hadde da ikke?

ToneM sa...

Men jeg var en tur på Europris, må vite. :-)
Veldig fornøyd med skjellsanda, forresten, selv om produktet ikke var av det kvite slaget som blant annet finnes på strendene sør på øya vår.

Anne på Moseplassen sa...

Det er så rart det der med hvor ulikt det er fra plantasje til plantasje. Jeg mener, det er jo ikke sånn at man vårsår ute i januar, man sår jo inne (eller ute om det er staudefrø da) så det blir litt snålt med regionsforskjeller da. (Her i osloområdet har det vært frø å få i ukesvis på plantasjen.)

ToneM sa...

Erfaringa fra tidligere år er at blomsterbutikkene og Plantesenteret her i byen stort sett venter med å ta inn frø til rundt midten av februar. Derfor ble jeg gledelig overraska i går, da jeg kom over et forholdsvis variert utvalg av årets frø på Europris. :-)